Hoe plan je een bericht op Facebook?

Hoe plan je een Facebook bericht en bespaar je tijd?

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Hoe Plan je een bericht op Facebook en bespaar je tijd?

Ik ga je in onderstaand artikel snel laten zien hoe jij op jouw Facebookpagina een bericht kan plannen. Door je berichten in te plannen kun je in een korte tijd zorgen dat je verspreid over de week toch aanwezig bent op Facebook en het contact met je volgers goed onderhoud en dit door een kwartiertje in de week tijd te besteden aan het inplannen van je berichten I.P.V. 4-5 keer per week.

Hoe plan je een bericht op Facebook in?

Log in op Facebook en ga naar je bedrijfspagina toe. Je ziet dan aan de rechter kant het vak waar je normaal je Facebook berichten typt.

Hoe plan je een bericht op Facebook

Klik hier op de plaats waar staat>>>schrijf iets.

Dan krijg je onderstaand scherm. Schrijf je bericht en plaats een foto en Klik  dan hier op de pijl naast publiceren.

Plan status Facebook

Als je hier op klikt dan krijg je een dropdown menu klik hier op plannen. Als je dit gedaan hebt kom je in het publicatieschema. Klik hier op de datum. Als je dit gedaan hebt krijg je onderstaande afbeelding in beeld. Hier kun je kiezen op welke datum je jouw bericht wilt publiceren. Als je dit gedaan hebt kun je naast het datum vak op het tijdvak klikken en daar de gewenste tijd aangeven. Klik daarna op plannen en ga verder met je volgende bericht.Facebook datum tool voor het plannen van een Facebook bericht Ik zelf vind dit een hele nuttige functie van Facebook. Want je kunt nu 1 moment in de week kiezen om je foto’s te bewerken, je berichten te plannen en je op de momenten dat je berichten live gaan alleen maar aan de interactie met je volgers denken.

Gebruik jij de plan functie al? Laat mij dan weten wanneer jij je berichten plant?

 

Meer om te ontdekken

Wil jij je bedrijf een boost geven?

Stuur een bericht en dan kijken we naar de mogelijkheden.