Hoe maak je een Twitterlijst

Hoe maak je een Twitterlijst- www.socialhulp.nl

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Hoe maak je een Twitterlijst?

In dit artikel ga ik je op een snelle manier laten zien hoe jij een Twitterlijst kan maken. 

Klik op je profiel foto en klik op de eerste tekst die hieronder verschijnt. Hier zou de naam van je account moeten staan en in het zelfde vakje staat met kleine letters “profiel bewerken” 

Nu kom je op je profiel pagina en zie je naast je profielfoto de volgende tekst staan, tweets, volgend, volgers, vind ik leuk en lijsten. Klik op de tekst lijsten. Nu verschijnt aan de rechterkant de onderstaande tekst.

Een lijst maken

Een lijst is een beheerde groep Twitter-gebruikers en een geweldige manier om je interesses te organiseren. Meer informatie en direct hieronder staat een button met de tekst “nieuwe lijst maken” klik hier op om te beginnen met een lijst te maken.  Je ziet nu onderstaande afbeelding, vul hier de naam van je lijst in en een eventuele omschrijving. kies nu of je lijst openbaar gaat worden of niet. Een nieuwe Twitter lijst maken

Als je dit gedaan hebt klik je op lijst opslaan en kom je in het volgende scherm.

Zoeken wie je op je Twitter lijst plaatst

Nu typ je de naam in van de account die jij graag op je aparte Twitterlijst wilt plaatsen en klik je op zoeken. Klik nu bij de account die je op je lijst wilt plaatsen op het tandwiel en kies voor  toevoegen aan lijst.

Toevoegen aan Twitterlijst

Nu kun je kiezen in welke lijst je deze persoon wil plaatsen en je klikt op een lijst maken en je eerste lijst met 1 persoon er op is klaar. Wil je ideeën hebben om te zien wat voor lijsten je kan gebruiken? Kijk dan hier om te zien waarom jij  Twitterlijsten volgens mij moet gebruiken. 

 

Meer om te ontdekken

Wil jij je bedrijf een boost geven?

Stuur een bericht en dan kijken we naar de mogelijkheden.