Waarom een Twitterlijst gebruiken?

Waarom jij een Twitterlijst moet gebruiken

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

waarom een Twitterlijst gebruiken?

Je kunt in de stroom van tweets overzicht krijgen door gebruik te maken van een Twitterlijst.

Maak een Twitterlijst met potentiële klanten

Maak bijvoorbeeld een lijst met potentiële klanten, want als je hiervan een lijst hebt gemaakt kun je in 1 oogopslag zien waarover zij tweeten. Als je ziet waarover andere tweeten kun je ook makkelijker aan hun discussies deelnemen ,waardoor jij meer exposure zult krijgt bij jouw potentiële klanten. Zorg er wel voor dat je deze lijst niet openbaar maakt. 

Maak een Twitterlijst met concurrenten

Een andere lijst die ik je adviseer, is een lijst met je concurrenten. Je kunt op deze manier zien waarover zij tweeten en hierdoor beter op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in jouw branche. Ook bij deze lijst raad ik je aan om deze niet openbaar te maken. 

Maak een Twitterlijst van een belangrijke categorie in jouw branche

Maak een openbare Twitterlijst en voeg hierin mensen toe die expert zijn op een bepaald vakgebied, wat aansluit bij jouw vak. Als je bijvoorbeeld een Twitter Expert bent zou je alle experts die tweeten over Twitter in een lijst kunnen zetten en jezelf ook kunnen toevoegen aan deze lijst. Door jezelf toe te voegen aan deze lijst krijgen de mensen die deze lijst gaan volgen ook al jouw tweets te zien. 

Ik heb hierboven aan gegeven, waarom ik denk dat jij gebruik zou moeten maken van Twitter lijsten. Heb jij zelf nog redenen waarom jij vindt dat je een Twitter lijst moet gebruiken? Ik hoor het graag van je onder dit bericht. 

 

 

Meer om te ontdekken

Wil jij je bedrijf een boost geven?

Stuur een bericht en dan kijken we naar de mogelijkheden.